Voedsel fabrikant op zoek naar investeerders

Wij zijn een kleine Westers eten bedrijf gevestigd in Pattaya Thailand, een toeristische badplaats. Satearn is een juridische Thaise bedrijf met alle balansen en documentatie in volgorde. We hebben het dienen van de lokale gemeenschap met diverse producten voor helft van een decennium. Het bedrijf wordt bezeten en door Bruno Vincent, de oprichter. Hier is wat informatie over deze kans van de begane grond.
Waarom hebben We nodig financiering?
Wij moeten investeren om Thaise FDA certificatie te krijgen. Om dit te krijgen, moeten we een kleine fabriek gecertificeerd als een productie-installatie, zodra we hebben dit die we toepassen kunnen voor een voedsel productie licentie en na dat we op nationaal niveau in grote supermarkten in heel Thailand verkopen kunnen.
Hier is een lijst van vragen die u kan hebben:
1. eventuele wijzigingen of toevoegingen aan het product lineup verwacht. Zullen toekomstige verkoop worden verkocht aan buitenlanders of Thais?
-Wij hebben veel idee├źn voor producten met geteste recepten, toekomstige verkoop zal worden verkocht aan Thais en buitenlanders.
2. Wat is de FDA en welke licenties ze uitgeven, wat precies wacht je nog op?
-FDA is Thai Food en Drug Administration. Zij geven allerlei licenties volgens productspecificaties. We begrijpen product klassen en wat nodig is, weten we ook waar te krijgen van de labtesten en voldoen verpakking/labels, enzovoort, hebben we al het onderzoek hierover. We weten hoe te pasteuriseren producten, we begrijpen de wetenschap en scheikunde betrokken geschiedde alle tests. We koken procedures volgens de gezondheidsnormen van de Verenigde Staten volgen, meer dan voedselveiligheid is altijd de beste optie. Passeren van Thaise proeven kan gemakkelijk worden bereikt.
3. is de toestemming van de regering of inspecties van de productie-installaties nodig?
-Ja, eigenlijk, is dit de eerste en belangrijkste stap. Geen fabriek, geen FDA, dit is de belangrijkste reden waarom we streven naar investeringen.
4. hebt u alle verbindingen in de voedingsindustrie?
-Ja, zodra we vooraf geselecteerde bieders in de meeste grote supermarkten zijn FDA licentieverlening wordt verleend. We hebben beziggehouden met de supermarktmanagers bij Makro en grote C. We hebben verzonden productmonsters en is in onderhandeling om onze producten op de schappen, en zij hebben aangegeven hun bedoeling dat zodra we get FDA accepteert zij onze producten met open armen.
5. zal wachten op goedkeuring door de FDA voordat plannen voor expansie?
-We kunnen beginnen promotie meteen, maar het schept verwachtingen en klanten kunnen niet krijgen toegang tot de producten… dus beter wachten tot goedkeuring wordt verleend en op zijn minst “enige” distributie is opgericht voor de afzet van de producten. Wij verkopen nu in kleine supermarkten, maar alleen lokaal in Pattaya.
6. denkt u de mogelijkheid op het krijgen van meer bestellingen dan u zou kunnen produceren? Dit prachtige probleem zou kunnen worden een nachtmerrie?
-Dit is niet een probleem, hoewel onze website verse producten lijsten, we zijn van plan te verkopen meestal bevroren en ingeblikte goederen. Dit betekent dat we zullen meestal verkopen verlengde houdbaarheid-items die worden in batches geproduceerd. We weten hoe batch cook producten, en we gebruiken software voor de recepten, wat betekent dat onze volumes eenvoudig schaalbaar zijn. Daarom, als we beschikken over uitrusting en personeel, kunnen wij zoveel producten zoals vereist volgens per dag, week en maandelijkse eisen.
7. Hoe lang duurt het om een rendement op investeringen?
-Verwachte rendement is 6-12 maanden. Na het krijgen van goedkeuring door de FDA, kunnen we snel productie leidt tot het maken van meer geld te verdienen meteen oprit. Binnen maanden na goedkeuring door de FDA, kunnen we het product verzenden hen naar supermarkten, en krijg betaald. Gebruikelijke termen in Thailand zijn 30 dagen. Zoals wij reeds in supermarkten verkopen hebben wij ervaring met de systemen zoals facturering. Hoewel onze huidige klanten kleine supermarkten zijn, zijn hun systemen vergelijkbaar met grotere outfits. We hopen om FDA binnen 3 maanden tot een jaar en onze advocaat heeft de expertise om het proces te versnellen.
8. wat voor soort percentage zijn kan ik verwachten?
-Dit zal worden onderhandeld om te streven naar een akkoord dat de voordelen van alle partijen. Alle kosten van de investeringen zal zorgvuldig worden bijgehouden en geregistreerd.
9. Hoe zullen we omgaan met de transactie?
-Deel van de kosten van de investeringen zal worden besteed aan advocaten en juridische procedures. Dit kan worden gedaan met mijn advocaat of uw advocaat bij uw discretie. Alles zal worden transparant en juridische.

Leave a Comment