Pattaya en Thailand zakelijke kansen

Pattaya en Thailand zakelijke kansen
Bent u op zoek om te investeren in Thailand of Pattaya, Phuket, Changmai, Bankok of ergens in dit land? Satearn een productiebedrijf van voedsel is nu op zoek naar investeerders, neem contact met ons op oprichter @ satearn.com voor meer informatie. Bedrag nodig zullen worden besproken met het businessplan. We moeten dit gaan landelijk en distributie in alle grote supermarkten krijgen.
We al hebben een aanwezigheid in Pattaya en een trouwe klantenkring hebben gehad voor een half decennium, maar nu willen we raken van andere steden zoals Bangkok, Phuket, Chang Mai, Noord Thailand en andere Thaise regio’s.
Wij verkopen westerse producten en allermeest naar de clientèle is uit westerse landen maar ons doel is om de Thaise markt te bereiken, met een bevolking van meer dan 68 miljoen mensen zou het een geweldige kans. Alle vereiste investeringen zal gaan in tastbare assests en professionele diensten, bent u al in Thailand we kunnen hebben een vergadering en de opties te bespreken, zoniet gebruik de bovenstaande contactgegevens en we kunnen communiceren via e-mail tot uw aankomst in Azië.
Algemene informatie over het starten van een bedrijf of investeren In Thailand
Bent u op zoek om te verhuizen naar Pattaya of overal in Thailand uit het Verenigd Koninkrijk, Europa of Noord-Amerika? De zon en de vrijheid van het land van de glimlach trekt u hier het hele jaar? Bent u op zoek om te beginnen een bedrijf om financieel onafhankelijk te zijn of iets te houden je bezig en toevoegen aan uw bestaande pensioen of inkomen? Bent u op zoek naar ideeën om geld te verdienen in Thailand zodat kunt u met pensioen gaan en hier eeuwig leven?
Hoewel u de antwoorden op deze vragen weet misschien, moet u ook weten wat voor soort bedrijf u misschien wel interesse zou hebben in het algemeen. Vele keuzes zijn beschikbaar, maar de meeste van hen zijn een afval en de tijd van geld. U wilt een weloverwogen beslissing over wat voor soort bedrijf of inspanning u van plan bent over het starten. Soms doet het alleen is de beste optie, en soms is het beter om een partner, de vreemdeling of de Thai.
Levensmiddelenbedrijf productie
Sinds 2009 zijn wij begonnen Satearn Co. Ltd, een bedrijf gevestigd in Pataya Thailand voor voedselverwerking. Sinds oprichting zijn hebben we zeer goede resultaten gekregen en verkoop zijn in opkomst. Wij hebben ongeveer 6 producten in lokale supermarkten maar kijken op nationaal niveau uit te breiden naar de Makro, Big C en Tesco Lotus. Maar daartoe zullen we investeerders. Motief om de investering voor deze onderneming in Thailand is de kosten in verband met het verkrijgen van de vergunning van de productie, werkvergunningen, FDA goedkeuring en Steekbanken legeskosten grote supermarkten. Hoewel we vooral op gepasteuriseerde ingeblikte goederen concentreren, zijn wij ook uitbreiden naar de bevroren en verse voedingsproducten waar meerdere mogelijkheden aanwezig in het Siam Koninkrijk van Thailand en steden zoals Pattaya en Bangkok zijn. Neem contact met ons op als u geïnteresseerd bent in het investeren in ons kleine bedrijf en we sturen u onze businessplan met prognoses en markt concurrentie analyse.
Massage salon, bar, restaurant, kapsalon, Souvenirwinkel
Deze soorten ondernemingen zijn ongebreideld in Thailand, de concurrentie is hevig en winsten zijn laag. Faillissement is zeer hoog en deze soorten ondernemingen zijn meestal begonnen met een run ten koste van de vreemdeling en op het idee van de Thaise vrouwen (meestal bar meisjes). Ze vaak het bedrijf in hun naam en hetzij draaien op de grond of in sommige gevallen het werken en dan weg te lopen met het verlaten van de oorspronkelijke investeerder cent minder maken! 😉
Pension of Hotel
Nu kan dit soort zaken stabieler en lucratieve… maar het moet goed gebeuren. Om te beginnen met een gastenverblijf in Pattaya moet men voorzichtig zijn over de initiële kosten. Te veel buitenlandse investeerders hebben teveel geld in de up front kosten en het gebrek aan winst en tijd vertraging voordat break-even punt geleid heeft velen tot totale verliezen. Wanneer u begint een pension is het belangrijk om te beginnen met kleine, geen behoefte aan weelderige meubels en elektronica. Veel items tweedehands kan worden gekocht, de begroting openhouden voor benodigdheden zoals schone kussens en beddengoed, salarissen de schoonmaak meid en het personeel gul te doen een betere baan en klanten tevreden te houden. Een goede naam gaat een lange manier in het guesthouse-industrie, hebben we nog steeds terugkerende klanten vanaf 6 jaar geleden zelfs als we zijn nu gesloten.
U moet een Website van uw hotel of guest house
Gelukkig voor ons, biguesthouse werd gebouwd en liep door een webmaster. Dus de online promotie is al gedaan voor deze zakelijke kans, u vond ons online immers recht? Met een online aanwezigheid, een Thaise hotel of pension kan het vinden van klanten over de hele wereld, dit is als belangrijk of zelfs meer dan voet verkeer. Hoewel de locatie speelt ook een belangrijke rol daarin.
IT en Web Design Business
Veel van de bedrijven moeten websites in Thailand, en met de toenemende populariteit van content managementsystemen zoals WordPress, Joomla en Drupal is er een toenemende vraag naar webdesigners in Azië. Terwijl de hulp van investeerders zou mini

Leave a Comment